Johan rick fit op de baan binnen

Wat doet de KNLTB nog meer?

De KNLTB streeft naar kwaliteit, kwantiteit en betrokkenheid om de vitaliteit van alle aanbieders te vergroten. Daarom biedt de KNLTB naast de alle producten en diensten, ook ondersteuning en advies, opleidingen en begeleiding aan. 

Management en organisatie ondersteuning

  • Overzichtelijk clubmanagementsysteem om alle zaken snel en eenvoudig te regelen, de toegangspoort tot het platform en de app Meet & Play
  • Advies en ondersteuning door twee KNLTB- Accountmanagers
  • Ledenservice (voor 1e-lijns niet-technische support)

Kennisdeling

Via events, digitale nieuwsbrieven en magazines, mailings en websites informeert en inspireert de KNLTB accommodaties, clubs en spelers.

KNLTB Academy

Om een toernooi te mogen organiseren, heb je een opleiding nodig. In een cursus van de KNLTB leer je de fijne kneepjes van het vak voor de organisatie van toernooien en competities. Daarnaast zorgt de KNLTB voor de opleiding van tennis- en padelleraren, ontwikkelprogramma’s en een vacaturebank.

Topsport en talentontwikkeling

Zonder breedtesport geen topsport, maar zonder topsport ook geen breedtesport. Beide takken zijn belangrijk voor succes. Daarom begeleidt de KNLTB topsporters en organiseert de KNLTB instroomprogramma’s voor de jeugd, kampioenschappen en prestatietoernooien en -events, zoals:

  • de CUPRA Eredivisie padel
  • de Kia Eredivisie tennis (gemengd en heren) in het voorjaar
  • Nationale ranglijsttoernooien en P-toernooien