Mark Vink

Mark Vink, Accountmanager Regio Zuid

Maak kennis met Mark Vink

Regio: Limburg, Noord-Brabant, Zeeland, Gelderland, Zuid-Holland
E-mailm.vink@knltb.nl
Telefoon: 06 52 55 31 33

Waar komt je liefde voor tennis/padel vandaan?

Als jongetje van 4 jaar oud stond ik al met een racket in mijn hand op de lokale gravelbaan en sindsdien ben ik nooit de liefde voor deze sport verloren. De droom om net zo goed te worden als André Agassi is helaas nooit uitgekomen, maar dat heeft me er niet van weerhouden om van het spel te blijven genieten. Uiteraard ben ik sinds de opkomst van padel net als velen met mij ook gek geworden op deze sport.

Wat betekent tennis/padel voor jou?

Ontzettend veel. Sinds 1 april 2022 heb ik mijn werk ervan kunnen maken maar ook buiten werktijden ben ik veel met tennis/padel bezig. Als ik niet zelf op de baan sta, dan kan je mij er vaak op betrappen dat ik op mijn telefoon een livestream heb aanstaan van het tennis- of padeltoernooi wat op dat moment gaande is.

Met welk mooi voorbeeld heb jij onlangs een aanbieder kunnen helpen?

Recent heb ik een centrum kunnen helpen door ze te ondersteunen bij het implementeren van Meet & Play. Ons reserveringssysteem is er een om trots op te zijn. Naast dat het er mooi uitziet, fijn werkt en ook nog eens functioneel is, is het fijn voor centra om nieuwe spelers aan te trekken. Omdat wij met Meet & Play een groot bereik/netwerk hebben van racketsporters kan je deze dan ook makkelijker bereiken.

Welk thema is momenteel actueel ?

Op dit moment ben ik vooral bezig om veel nieuwe zelfstandige padelcentra te begeleiden in het proces om zich aan te sluiten bij de KNLTB. Of dit nou met als doel is om zich aan te sluiten bij de verschillende competities die wij aanbieden, toernooien of ons reserveringssysteem: Meet & Play.

Wat vind je het leukste om te doen als Accountmanager?

Het leukste van mijn werk vind ik toch om veel onderweg te zijn en nieuwe mensen te leren kennen. Dit wordt versterkt omdat alle mensen die ik leer kennen via mijn werk als Accountmanager dezelfde passie hebben: tennis en padel. Het klinkt cliché, maar ik heb echt van mijn hobby mijn werk kunnen maken!